Nachrichten aus Aserbaidschan

Yair Netanyahu sloot zich als vrijwilliger aan bij United Hatzalah

Jair NetanyahuDe zoon van premier Benjamin Netanyahu ging als vrijwilliger werken bij United Hatzalah. Jeruzalem Post goedgekeurd.

Dat hebben bronnen dicht bij de organisatie gemeld. jonge Netanyahu Hij zamelt geld in voor de organisatie, waaronder twee ambulances voor ongeveer $ 250.000 per stuk.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Controverse over het vrijwilligerswerk van Jaïrus

“We hebben een link waarmee mensen zich kunnen aanmelden als vrijwilliger”, zei hij Verenigde Hatzalah Oprichter en voorzitter Eli Beer. ‘En Yair heeft zich aangemeld. We dachten dat iemand ons voor de gek hield. Maar toen het team bij hem terugkwam, zagen ze dat het Yair was, en hij bood zich vrijwillig aan om alles te doen.

Beer zei dat hij weet dat sommige mensen zich zorgen maken over Netanyahu, onder meer dat hij in Florida bleef, waar hij ongeveer een jaar woonde toen de oorlog begon, in plaats van naar huis terug te keren voor de nationale dienst. Hij zei echter: “Wij zijn een ultraorthodoxe, seculiere en Arabische (vrijwillige) organisatie. Arabieren werken met kolonisten, vrouwen werken met mannen, Sefardim werken met Ashkenazim.

United Hatzalah Ambulance (Credit: UNITED HATZALAH‏)

“We nemen de zoon van Benjamin Netanyahu, de zoon van Yair Lapid en de zoon van Natalie Bennett”, vervolgde Beer. “We beoordelen mensen op hun daden, niet op hun politieke standpunten. Het maakt ons niet uit wie de man is die zijn leven wil redden.”

“Yair kwam en zei dat hij zich als vrijwilliger wilde aanmelden, moge God hem genadig zijn.”

Netanyahu was in Florida toen de oorlog begon. Vorige week kwam hij weer. Hij kreeg kritiek op sociale media en in ten minste twee Britse kranten omdat hij interviews had gepubliceerd met IDF-reservisten waarin hij hun teleurstelling uitte over het feit dat hij niet werd opgeroepen.

Advertentie

Maariv heeft bijgedragen aan het rapport.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"