Nachrichten aus Aserbaidschan

De vergadering van de commissies over de afbakening van de grens tussen Armenië en Azerbeidzjan zal plaatsvinden aan de grens tussen Ijevan en Kazachstan

De bijeenkomst zal plaatsvinden onder voorzitterschap van de vice-premiers van Armenië en Azerbeidzjan, Mger Grigoryan en Şahin Mustafayev. Het vergadervoorstel werd op 21 november ingediend door het Azerbeidzjaanse ministerie van Buitenlandse Zaken. Dit gebeurde nadat Armenië had gereageerd op Baku’s voorstellen met betrekking tot het vredesakkoord. Hierna zeiden de leiders van Armenië en Azerbeidzjan dat er geen obstakels waren voor de ondertekening van het vredesakkoord. -0- Turan IA

Mail De vergadering van de commissies over de afbakening van de grens tussen Armenië en Azerbeidzjan zal plaatsvinden aan de grens tussen Ijevan en Kazachstan verscheen voor het eerst Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws – az24saat.org.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"