Nachrichten aus Aserbaidschan

Het is bekend waar de functionarissen van Azerbeidzjan en Armenië elkaar aan de grens zullen ontmoeten

Het is duidelijk geworden waar de vice-premiers van Azerbeidzjan en Armenië elkaar precies aan de grens zullen ontmoeten.

Community TV meldde dat dit op 29 november werd gerapporteerd vanuit het kantoor van de Armeense vice-premier.

Volgens de verkregen informatie zal op 30 november een bijeenkomst plaatsvinden tussen de vice-premiers van Azerbeidzjan en Armenië, Şahin Mustafayev en Mher Grigoryan, aan de grens tussen de Gazakh-regio van Azerbeidzjan, in het kader van de grensbepalingsstudies van de staatscommissies. en de Ijevan-regio van Armenië.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Eerder, op 28 november, legde Alen Simonyan, voorzitter van het Armeense parlement, een verklaring af over de kwestie van de nederzettingsgebieden.

Volgens hem is Yerevan bereid de nederzettingen terug te geven, maar in ruil daarvoor moet Bakoe ook de hoofdstad (Artsvashen) teruggeven.

“Ik sluit niet uit dat we een oplossing zullen vinden. Degenen aan deze kant van de grens zullen bijvoorbeeld hier blijven, en degenen aan de andere kant van de grens zullen daar blijven. Het grondgebied van Artsvashen is bijvoorbeeld veel groter dan de 2-3 nederzettingen waar Azerbeidzjan over kan praten.” gezegd.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"