Nachrichten aus Aserbaidschan

Basketbal is terug met een knaller in heel Israël

mannen van Israël Basketbal De competitie begon deze week met drie wedstrijden die voor het eerst sinds het begin van de oorlog met Hamas op 7 oktober door het hele land werden gespeeld.

Hij speelde ook voor Hapoel Tel Aviv en Hapoel Holon. continentale competitiesHet was een hele drukke week op het hardhout voor de EuroCup en de Baseball Champions League.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Maccabi Ramat Gan voltooide de eerste ronde door Bnei Herzliya met 80-70 te verslaan. zege opnieuw in de eredivisie.

Jordan Cohen en Isaiah Miles hadden de hete handen om de wedstrijd te starten voor Maccabi Ramat Gan, terwijl Robert Carter reageerde voor Bnei Herzliya. Echter, JP Tokoto, Adam Ariel en Benyahu Srur hielpen het gastteam tijdens de rust aan een 51-31 voorsprong.

Sandy Cohen en Herzliya’s nieuwe aanvoerder Willy Workman begonnen de voorsprong van Ramat Gan te verkleinen, maar Alex Hamilton bezegelde de overwinning.

CJ HARRIS (rechts) scoorde 25 punten in de wedstrijd waarin Hapoel Holon Bursaspor met 93-74 versloeg in de Basketball Champions League. (Credit: FIBA/COURTESY)

Cohen leidde de overwinning met 14 punten, Hamilton met 13 punten, Tokoto met 13 punten en 9 rebounds. De thuisploeg werd verslagen door Carter met 19 punten, Workman met 13 punten en 12 rebounds en Cohen met 12 punten.

Hamilton, de MVP van de wedstrijd, dacht na over de concurrentie.

Advertentie

“We kwamen al vroeg op voorsprong en Herzliya deed geweldig werk om weer in de wedstrijd te komen voordat hij de wedstrijd afsloot. Het is een ervaring die jaren meegaat omdat de spelers sterker werden en we als team speelden. Wat betreft de manier waarop ik in het team kon integreren , de spelers en staf in de kleedkamer maakten mijn werk gemakkelijker en iedereen in Ramat Gan was geweldig. “Dit is waar ik me op mijn gemak voel bij het tekenen bij Israël, en als mensen zich comfortabel genoeg voelen om te blijven en dagelijks met moeilijke situaties om te gaan, dan ben er helemaal klaar voor.”

“Het was erg moeilijk voor het team om bij elkaar te komen en tot elkaar te komen, maar het is ons gelukt”, zei Ramat Gan-coach Shmulik Brenner. “We komen samen zonder de ster en praten er de hele tijd over. Elke paar minuten komt er iemand anders binnen en we zien dat iedereen hier tijdens het spel een bijdrage kan leveren.”

In de zuidelijke hoofdstad behaalde Hapoel Afula hun eerste overwinning in de Major League door Hapoel Beersheba met 90-81 te verslaan.

Beide ploegen speelden hard in de eerste helft, waarbij Ira Lee de thuisploeg op een voorsprong van 44-41 zette. Het gastteam presteerde echter in de tweede helft beter dan de thuisploeg en liet vijf spelers in de dubbele cijfers scoren; onder hen was Noam Avivi, die deelnam aan een carrièrespel om het team van Roie Perel naar de overwinning te helpen.

Avivi had een double-double met 29 punten, 8 rebounds, Spencer Weisz met 16 punten, 12 rebounds en Lucas Goldenberg met 15 punten. Yegor Kulechov scoorde 15 punten, Lee 13 punten, Grant Sherfield 12 punten.

Avivi vertelt over de prestaties van MPV’s

“Het team moest meer voor mij doen vanwege het gebrek aan beschikbare spelers. Ik speelde mijn spel en was blij dat alles goed ging, maar eigenlijk was het belangrijkste om de wedstrijd als team te winnen. Door minder import kunnen de Israëliërs “Ik heb het gevoel dat ik een thuis heb gevonden bij Hapoel Afula en de eer gaat naar mijn coach die in mij geloofde.”

Buiten Mount Carmel versloeg Ness Ziona Hapoel Haifa met 111-82, waarbij zes spelers in dubbele cijfers scoorden in een wedstrijd waarin de Reds speelden met een korte ploeg van voornamelijk jonge spelers.

Terwijl Tomer Levinson een triple-double had met 18 punten, 15 rebounds en 6 assists, kwam Rawle Alkins dicht bij de overwinning met 17 punten en Zuf ben Moshe met 15 punten. In deze nederlaag scoorde Mike McGuirl 35 punten en Amit Gershon 18 punten.

In Bosnië-Herzegovina liet Hapoel Holon een schitterende prestatie zien in de tweede helft en versloeg Bursaspor met 93-74, waarmee hij het groepsrecord in de Basketball Champions League opvoerde naar 3-1.

Anthony Brown en Jordan Lloyd hielpen de Turkse gastheren aan een voorsprong van 45-42 tijdens de rust, terwijl CJ Harris en Justin Smith Amit Sherf hielpen de tweede helft naar een overwinning van 51-29 te leiden.

In de overwinning scoorde Harris 25 punten, Smith scoorde 17 punten en Amine Noua scoorde 10 punten. Brown scoorde 22 punten en Floyd scoorde 18 punten.

“Helaas zijn we gewend om zonder toeschouwers te spelen, maar ik wil Igooea bedanken voor het organiseren van de wedstrijd. Deze wedstrijd, met zes wedstrijden voor elk van de vier teams, was een zeer belangrijke wedstrijd waarbij elk spel en elke basket belangrijk was. We vechten voor de eerste plaats en als we verliezen, zullen we het moeilijk krijgen in de groep.” “We zullen het erin zetten.”

MVP Harris besprak de overwinning.

“Het was een heel belangrijke wedstrijd, want we wilden hierheen komen en winnen om eerste te worden in de groep. De tweede helft van de bank bracht ons naar de overwinning, ze kwamen in actie toen de eerste helft slecht was en een dikke proficiat voor hun hulp bij de overwinning.” Als we blijven werken en blijven verbeteren, hebben we een goede kans om als eerste te eindigen. “De komende wedstrijden zullen zwaar zijn, dus we moeten leren en hard werken.”

Hapoel Tel Aviv won ook de Europacup door Beşiktaş met 81-75 te verslaan.

In de tegenstander gingen de ploegen de slotperiode in met een score van 63-63. Echter, met Turkije met één punt voorsprong met nog een halve minuut te gaan in de wedstrijd, vatte J’Covan Brown de koe bij de horens om de Reds naar de overwinning te leiden en hun record te verbeteren naar 6-2.

In de overwinning scoorde Brown 19 punten en 7 assists, Jaylen Hoard scoorde 15 punten en Brian Angola scoorde 11 punten. Derek Needham scoorde 16 punten, Jonah Matthews scoorde 15 punten en Matthew Mitchell scoorde 13 punten.

“Het was een grote overwinning en een grote test”, zei Hapoel Tel Aviv-coach Danny Franco. “Als je hier niet bent geweest, kun je dit niet begrijpen. Ik moet mijn hoed afzetten voor de jongens. Er zijn dingen waar we aan moeten werken en die we moeten repareren, maar de staf en de spelers hebben geweldig werk geleverd en ik ben erg blij.

“Ik weet niet zeker wat voor import er zal zijn op de terugreis naar Israël en de Israëlische competitie zal een zware reisuitdaging voor ons zijn en daar zullen we mee moeten omgaan. We zijn een Israëlische club en we zullen te maken krijgen met Die situatie. Maar spelen met zo’n zwaar schema kan heel belangrijk zijn.”

Brown, de MVP van het spel, sprak over de nipte overwinning.

“Ik doe mijn werk om dag en nacht bij de kinderen te zijn. We moesten agressief zijn en basketbal spelen zoals zij dat doen. Maar vertrouw ze; het is een sterk team, maar we probeerden samen te spelen en te vechten.” samen om deze overwinning te behalen.”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"