Nachrichten aus Aserbaidschan

Een Azerbeidzjaans die zou hebben samengewerkt met de Armeense speciale dienst werd veroordeeld tot 17 jaar en 6 maanden gevangenisstraf

Aydin Zakijev, die ervan werd beschuldigd op hun bevel samen te werken met Armeense speciale diensten en te hebben geprobeerd haat en vijandigheid op nationale gronden in Azerbeidzjan te verspreiden, werd op 30 november tot gevangenisstraf veroordeeld. Volgens de beslissing van de Baku Serious Crimes Court, voorgezeten door rechter Mahmud Agalarov, werd hij veroordeeld tot 17 jaar en 6 maanden gevangenisstraf. Aydin, geboren in 1970…

Mail Een Azerbeidzjaans die zou hebben samengewerkt met de Armeense speciale dienst werd veroordeeld tot 17 jaar en 6 maanden gevangenisstraf verscheen voor het eerst Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws – az24saat.org.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"