Nachrichten aus Aserbaidschan

Baku biedt Yerevan aan om de gesprekken aan de grens of in een neutraal land voort te zetten

“Ondanks de onredelijke vertragingen van Armenië in het proces en de inspanningen van sommige staten om hun geopolitieke spel in de regio te weerspiegelen, werd opgemerkt dat Azerbeidzjan vastbesloten is het proces vooruit te helpen als initiatiefnemer van de vredesagenda”, zei hij.

Hij merkte op dat Azerbeidzjan Armenië heeft aangeboden om elkaar te ontmoeten aan de staatsgrens of in een neutraal of neutraal derde land. Dit staat in de informatie van het Ministerie van Buitenlandse Zaken van Azerbeidzjan. -0-

Verzameling van sites Verzameling van sites

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"