Nachrichten aus Aserbaidschan

De Azerbeidzjaanse minister van Binnenlandse Zaken ontkent dat medewerkers van “Abzas Media” zijn gearresteerd vanwege hun journalistieke activiteiten

Volgens de informatie op de website van de commissie zei Eyvazov in zijn e-mail dat de beschuldigingen dat de beschuldigingen tegen Hasanlı, Vagifgizi en Kekalov verband hielden met hun werk “volledig ongegrond” waren.

Eyvazov zei dat deze drie mensen “een grote hoeveelheid vreemde valuta” over de Azerbeidzjaanse staatsgrens hadden overgemaakt “buiten de douanecontrole of in het geheim en zonder aangifte” en dat het “een deel” was van 40.000 euro in het kantoor van “Abzas Media”. Van gesmokkeld geld. -0-

Verzameling van sites Verzameling van sites

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"