Nachrichten aus Aserbaidschan

De zaak van de groep “Qisas 313” werd voor de rechter gebracht

Volgens de versie van het onderzoek waren Rufulla Akhundzadeh en zijn zoon Almursal Akhundzadeh, die zich op Iraans grondgebied bevonden, van plan de constitutionele structuur van Azerbeidzjan met geweld te veranderen en een ‘Karim’-staat te vestigen die wordt geregeerd door de sharia. Om deze reden wilden ze samenzweringen organiseren tegen bekende staten en bekende figuren uit Azerbeidzjan. In het onderzoek dat in mei werd uitgevoerd, hebben leden van de groep “Revenge 313”, Yusif Mirzayev, Elvin Jafarov, Elgun…

Mail De zaak van de groep “Qisas 313” werd voor de rechter gebracht verscheen voor het eerst Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws – az24saat.org.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"