Nachrichten aus Aserbaidschan

Eenzame IDF-soldaat B’not Sherut viert Thanksgiving in Jeruzalem

In een wereld die vaak gevuld is met verdeeldheid en onzekerheid, zijn er momenten die ons herinneren aan de blijvende kracht van eenheid, dankbaarheid en gemeenschap. Een non-profitorganisatie in Jeruzalem maakte onlangs zo’n moment mee Michael Levin-basis Hij organiseerde een stevige Thanksgiving-maaltijd voor de eenzame soldaten om de eenzame soldaten en de eenzame B’not / B’nei Sherut te eren.

Het evenement werd gehouden op het hoofdkantoor van StandWithU en bracht sprekers samen, waaronder StandWithUs CEO Michael Dixon en singer-songwriter James Maslow (bekend van de populaire Nickelodeon tv-show). grote haast) voor een avond vol feest en waardering.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Dankzegging Het is een dag gewijd aan het tellen van je zegeningen en het uiten van dankbaarheid. Voor alleenstaande soldaten en eenzame B’not/B’nei Sherut heeft de feestdag een speciale betekenis. Ook al bevinden ze zich ver van hun huizen en families, ze zijn niet alleen.

Thanksgiving in Jeruzalem: Sharut is niet de enige die de soldaten bijeenbrengt

In deze geest van vriendschap kwamen deelnemers van over de hele wereld samen om verhalen, gelach en natuurlijk een traditioneel feest te delen.

De loco-burgemeester Fleur Hassan-Nahoum Hij zegende Amerika voor het achtervolgen van Israël in deze donkere tijd. “We maken een aantal hele moeilijke tijden door, en ik denk dat dit waarschijnlijk de slechtste tijd van onze generatie is”, zei hij. “We bewonderen dat jullie er allemaal voor hebben gekozen om hier te zijn voordat dit gebeurde en om soldaten te zijn van het volk Israël en de staat Israël!”

Vice-burgemeester van Jeruzalem Fleur Hassan-Nahoum (Bron: MARC ISRAEL SELLEM)

De avond omvatte een speciaal muzikaal optreden van Maslow, die de opkomst van het antisemitisme besprak en zei dat hij naar Israël was gekomen om de wereld de waarheid te laten zien over wat er gebeurde.

De inzet van Base Michael Levin om deze dappere mensen te steunen gaat verder dan alleen financiële hulp; het gaat over het creëren van een gevoel van verbondenheid en een surrogaatfamilie. Het Thanksgiving-diner op de basis herinnert aan de ongelooflijke impact die individuen en organisaties kunnen hebben als ze samenkomen voor een gemeenschappelijk doel, zoals het creëren van een gevoel van verbondenheid in een vreemd land.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"