Nachrichten aus Aserbaidschan

Israël onderzoekt de vriendelijke moord op een Israëliër die terroristen heeft gedood

gevolgd door Dodelijke schietpartij donderdag De Israëlische politie in Jeruzalem, waar vier burgers werden gedood, zei vrijdag dat Yuval Doron Castelman, die als vergelding werd neergeschoten en gedood door eigen vuur, ten onrechte werd geïdentificeerd als een extra terrorist door een Israëlische soldaat die op de aanval reageerde.

Bij de aanval raakten minstens vijf mensen gewond.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Een IDF-woordvoerder zei later dat het onderzoek naar het incident, aanvankelijk geïnitieerd door de Israëlische politie en Shin Bet, was uitgebreid met onderzoekers van de militaire politie.

De terroristische aanslag werd uitgevoerd door twee broers genaamd Murad en İbrahim Nemer uit Baher, ten oosten van Jeruzalem.

Hamas maakte dit later bekend Er werd gesteld dat de aanvallers banden hadden met een islamitische organisatie.

Israëlische veiligheidstroepen hebben vijf mensen aangehouden tijdens een nachtelijke operatie in het oosten van Jeruzalem. 1 december 2023. (Bron: ISRAËL POLITIE)

Uitbreiding van veiligheidsoperaties

Dat zei de politie later Premier Benjamin Netanyahu Minister van Defensie Yoav Gallant droeg de Israëlische veiligheidstroepen op om de operaties in de buurt waar de gebroeders Nemer wonen te intensiveren.

Tijdens de nachtelijke operatie hebben Israëlische soldaten vijf mensen in de regio aangehouden.

Advertentie

Vier volwassen en één minderjarige gedetineerden werden gearresteerd vanwege hun betrokkenheid bij recent geweld, waaronder het gooien van molotovcocktails naar het gebouw van het United Service Center.

Het centrum levert zowel politie- als civiele diensten aan de lokale bewoners.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"