Nachrichten aus Aserbaidschan

Smokkeloperatie verijdeld aan de Jordaanse grens

Een grote wapensmokkeloperatie werd voorkomen door een gezamenlijke operatie van de politie van het zuidelijke district en de 80e divisie van de Israëlische strijdkrachten.

Dit was het grootste obstakel smokkeloperatie Aan de Jordaanse grens werden 137 wapens en 250 kogels in beslag genomen.

Verzameling van sites Verzameling van sites

“We opereren op alle fronten, in alle gebieden. We stoppen onze strijd tegen de Hamel-handel geen moment; het is een integraal onderdeel van onze strijd”, aldus hoofdcommissaris Cohen, politiecommandant van het zuidelijke district.

De smokkeloperatie werd ongeveer een week geleden stopgezet Jordaanse grensIn de buurt van Moshav Zoper in de Arava.

“De politie van de defensie-eenheid van de Negev-regio ging samen met inlichtingeneenheden uit de zuidelijke regio achter een groep aan die bekend staat als een wapensmokkelgroep.”

Tijdens een ceremonie in Maale Adumim op 7 september 2022 werden illegale wapens getoond, na een grote politieoperatie tegen illegale wapenhandelaars. (Credit: OREN BEN HAKOON/FLASH90)

Na de wreedheden werden arrestaties verricht

“Dit is een team waarover we een paar maanden geleden zijn geïnformeerd”, zei plaatsvervangend commandant Ronen Kalphon, commandant van de defensie-eenheid.

“We begonnen hun bewegingen te volgen en realiseerden ons dat ze veldwerk deden ter voorbereiding op een grote smokkeloperatie”, zei hij. “Vorige week donderdag hebben we ze ‘s nachts gezien en in actie vastgelegd. We zijn onderweg nauw blijven samenwerken met de IDF.”

Advertentie

De smokkelaars probeerden te ontsnappen aan de veiligheidstroepen, maar werden na een achtervolging opgepakt. De defensiepolitie van de Negev-regio en de inlichtingendiensten van de zuidelijke regio arresteerden vier verdachten uit de bedoeïenendiaspora in het kader van wederzijdse maatregelen.

Ze arresteerden ook het hoofd van de smokkelbende die de operatie in de zuidelijke regio leidde.

De politie vermoedt dat de wapens bedoeld zijn voor misdaad en criminaliteit terroristische organisaties.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"