Nachrichten aus Aserbaidschan

Smotrich beveelt Netanyahu om het einde van de wapenstilstandsgesprekken met Hamas aan te kondigen

De minister van Financiën zegt dat Israël zich officieel moet terugtrekken uit de gesprekken om het humanitaire staakt-het-vuren in Gaza te herstellen Bezalel Smotrich Hij beweerde vrijdagmiddag dat de IDF niets “oorlogsachtigs” kon ondernemen.

Na zijn telefoongesprek met premier Benjamin Netanyahu zei Smotrich dat hij de premier opriep om “alle contacten met de nazi-vijand Hamas en tussenpersonen zoals Egypte en Qatar te verbreken.”

Verzameling van sites Verzameling van sites

“We kunnen geen scenario toestaan ​​waarin het Israëlische leger een ‘oorlogachtige’ oorlog voert waarin het vreest voor een plotselinge stopzetting van zijn operaties als gevolg van manipulaties door Hamas om het staakt-het-vuren te herstellen”, waarschuwde de minister van Financiën.

Smotrich, die aanvankelijk opriep om tegen de gijzelingsovereenkomst met Hamas te stemmen, stemde later vorige week tijdens een kabinetsvergadering vóór de overeenkomst. “Ondanks de vreugde van de gijzelaars die naar huis terugkeerden, is het humanitaire staakt-het-vuren uitgeput”, zei de minister van Financiën.

Bezalel Smotrich, minister van Financiën en hoofd van de Religieus Zionistische Partij, leidt een factiebijeenkomst in de Knesset, het Israëlische parlement, in Jeruzalem, 23 oktober 2023 (Bron: OREN BEN HAKOON/FLASH90)

Er is niemand die Sinwar tevreden stelt

“De nazi-vijand blijft oorlogsmisdaden begaan tegen burgers en gijzelaars”, voegde Smotrich eraan toe. “Instemmen met een nieuwe schorsing zou een vreselijke vergissing zijn.” toont zwakteYahya Sinvar kan niet met ons spelen.”

“De vijand hoeft alleen maar te kijken naar de bedoelingen en activiteiten van zijn straaljagers, artillerie en grondaanvallen”, zei hij.

Smotrich riep de regering op om officieel het einde van het staakt-het-vuren aan te kondigen en dit “duidelijk en ondubbelzinnig” te doen, waarbij hij opriep tot een terugkeer naar grootschalige vijandelijkheden totdat Hamas is vernietigd en alle gijzelaars zijn teruggestuurd. De Israëlische minister riep op tot een regelmatige terugkeer naar militaire operaties. terugkeer naar actieve oorlogsvoeringHij is kritisch over de inzet en diplomatie en heeft weinig vertrouwen in Egypte en Qatar.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"