Nachrichten aus Aserbaidschan

Het Israëlische Knessetlid zegt: Verkrachting als gevolg van nationalisme is terrorisme – opinie

Bloedbad van 7 oktober Het verbrak onze vooroordelen en herinnerde ons aan de verschrikkelijke realiteit waarin we leven en de bedreigingen die ons omringen. Een van de vele misvattingen die naar voren kwamen, was dat vrouwen het slachtoffer werden van oorlogsmisdaden zoals verkrachting en brute aanranding, simpelweg omdat ze Israëliërs waren.

Terroristen plegen deze verschrikkelijke daden niet omdat ze seksuele perverselingen zijn, maar omdat ze onze natie willen vernederen en vernederen door vrouwen als oorlogsbuit te zien.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Ik ben met succes geslaagd De wet werd aangenomen tijdens de vorige zitting van de Knesset Hij omschreef de nationalistisch gemotiveerde aanranding op 30 juli als een terreurdaad. Het erkent dat onze vijanden voor niets zullen terugdeinzen in hun oorlog tegen ons.

De wet is van toepassing ongeacht of de aanvaller Arabisch of Joods is, en richt zich op nationalistische daden waarbij een lid van de ene nationaliteit een lid van een andere nationaliteit seksueel aanvalt in de context van een nationalistisch conflict tussen hen.

Opgemerkt moet worden dat deze wet zelfmoord niet goedkeurt, en ik heb nog nooit gehoord van een Jood die een Arabier verkracht als een daad van nationalisme. Er waren echter talloze gevallen van intimidatie en seksueel misbruik van Joodse vrouwen door Arabieren die schijnbaar vijandig handelden.

Het bestaan ​​van seksueel terrorisme ontkennen

Critici van de wet beschuldigden de wet van racisme en ontkenden het bestaan ​​van seksueel terrorisme. Als reactie daarop heb ik in juni 2008 een resolutie van de VN-Veiligheidsraad ingediend waarin ik de mogelijkheid van seksueel geweld door het ene land tegen het andere in een conflictgebied erkende. beschouwd als een oorlogsmisdaadHet is een misdaad tegen de menselijkheid, zelfs een genocide.

Door de geschiedenis heen, die teruggaat tot bijbelse tijden, zijn vrouwen schade toegebracht en zijn hun lichamen behandeld als oorlogsbuit, zoals bij de gruwelijke gebeurtenissen van het bloedbad van 7 oktober.

Advertentie

Degenen die tegen de wet vechten, waaronder sociale activisten en leden van de Knesset, hebben betoogd dat verkrachting verkrachting is, wat ik negeer. Er moet echter worden erkend dat terrorisme vele vormen kan aannemen, waaronder moord, ontvoering, brandstichting, beroving, psychologisch terrorisme en nationalistisch gemotiveerde aanranding, waaronder verkrachting.

Deze gruweldaad werd niet gepleegd omdat de terroristen transgender waren, maar om ons als natie te vernederen. MK Yuliya Malinovski (Bron: Artikel 27 A van de Auteurswet)

Na het bloedbad van 7 oktober zijn de Verenigde Naties en internationale vrouwenorganisaties er niet in geslaagd het betreurenswaardige fenomeen van verkrachting en aanranding van Joodse vrouwen door Hamas-terroristen bij deze gruwelijke aanval uit te bannen.

Tot nog maar twee maanden geleden waren er echter mensen in Israël die om nationalistische redenen zelfs het bestaan ​​van verkrachting ontkenden, dus het is onrealistisch om te verwachten dat de wereld dit erkent. We moeten de wereld informeren over wat hier gebeurt, omdat het overal kan gebeuren.

De zeepbel is gebarsten en de realiteit kan niet meer terug naar hoe het was vóór die noodlottige zaterdag. De wet die door nationalisme gemotiveerd seksueel geweld als een terreurdaad definieert, heeft nieuw belang gekregen na de nationale tragedie die we meemaken.

Als vertegenwoordiger van het Israëlische volk is het mijn plicht om elke gelegenheid te benutten. terrorismebestrijding in al zijn vormen. Helaas heeft de catastrofale gebeurtenis in ons land velen gedwongen de confrontatie aan te gaan met het feit dat de oorlog tegen het terrorisme de traditionele grenzen heeft overschreden en gevoelige zenuwen heeft geraakt die we voorheen niet graag wilden erkennen.

De auteur is een politicus die lid is van de Knesset binnen de Yisrael Beytenu-partij.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"