Nachrichten aus Aserbaidschan

Het Israëlische leger heeft honderden doelen in het noorden en midden van Gaza getroffen

IDF De IDF zei maandag dat het de afgelopen vierentwintig uur honderden Hamas-terroristen en terroristische doelwitten had aangevallen.

De Israëlische luchtmacht heeft de afgelopen dag bijna 250 doelen in Gaza getroffen. Israëlische soldaten werkten in het veld om wapens te lokaliseren, waaronder de infrastructuur van Hamas ondergrondse structurenen explosieven.

Verzameling van sites Verzameling van sites

Ook op dinsdag schoten IDF-troepen twee Hamas-raketwerpers neer die de IAF gebruikte om raketten naar centraal Israël te lanceren.

IDF opereert in centraal Gaza

Israëlische soldaten voerden ook een luchtaanval uit op de regio Deir al-Balah in centraal Gaza.

De IDF is actief in de Gazastrook. 6 december 2023. (Bron: IDF)

Deze luchtaanvallen vernietigden met succes zowel Hamas- als de Palestijnse Islamitische Jihad-terroristen en vernietigden enkele infrastructuurfaciliteiten die in handen waren van de terroristen.

Israëlische soldaten schoten ook de terroristische organisatie neer die in de buurt van de school opereerde in het noorden van GazaIDF toegevoegd.

De IDF bleef vervolgens ondergrondse constructies op het schoolterrein aanvallen. Op een andere nabijgelegen school vonden Israëlische soldaten nog meer wapens en munitie.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"