Nachrichten aus Aserbaidschan

Hij stuurde zijn vice-president naar de ambassadeur

Met de nieuwe orders veranderden ook andere ambassadeurs van land

Vicepresident – Hoofd van de afdeling Militaire Zaken van de presidentiële regering Maharram Aliyev werd uit zijn functie ontheven en benoemd tot buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur in Wit-Rusland.

President Ilham Aliyev vaardigde op 9 december een decreet over deze kwestie uit ondertekend.
Order betreffende het aftreden van het hoofd van het land, kolonel-generaal Maharram Aliyev, uit de actieve militaire dienst bij de strijdkrachten ondertekend.

Verzameling van sites

Maharram Aliyev, die tussen 1993 en 2007 hoofd was van de algemene politie van Bakoe, werd in november 2019 benoemd tot vice-president voor militaire zaken.
M. Aliyev was van 2007 tot 2011 ambassadeur van Azerbeidzjan in Tadzjikistan.

Volgens een ander bevel van het staatshoofd nam Uivi Bakhshaliyev ontslag uit de functie van buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van Azerbeidzjan in Wit-Rusland, evenals de functie van permanent bevoegd vertegenwoordiger van het handvest en andere organen van het Gemenebest van Onafhankelijke Staten. genaamd.

Ulvi Bakhshaliyev werd aangesteld als buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur van Azerbeidzjan in Moldavië Voltooid.

Ilham Aliyev heeft ontslag genomen als ambassadeur van Moldavië bij Qudsi Osmanovu bellen Hij werd benoemd tot buitengewoon en gevolmachtigd ambassadeur in Roemenië. gemaakt. Hussein Najafov, tot dan toe ambassadeur van Roemenië, werd uit zijn functie ontslagen. Voltooid. Huseyin Najafov vertegenwoordigt sinds november 2018 Azerbeidzjan in Roemenië was aan het doen.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"