Nachrichten aus Aserbaidschan

Tolik-schok in de ether: waarom belde Elshad Abdullayev de bruid van Matanat?

De voormalige bruid van de waardevolle kunstenaar Matanat İskenderli legde een sensationele verklaring af tijdens een live-uitzending.

gununsesi.info De voormalige schoondochter van de zangeres, Canana, zei naar verluidt op MTV’s “One Day in History” dat ze een telefoontje kreeg uit Frankrijk terwijl ze een schandaal had met haar ex-schoonmoeder.

Verzameling van sites

De voormalige schoondochter van de zangeres zei dat Elshad Abdullayev, de voormalige rector van de Internationale Universiteit van Azerbeidzjan, die momenteel als immigrant in Frankrijk leeft, haar belde.

Canana’s verklaring in de ether had een schokkend effect.

De voormalige schoondochter van de zangeres zei dat Elshad Abdullayev een videogesprek met haar had gevoerd en vroeg waar haar vermiste broer was.

M. Isganderli verklaarde jaren geleden dat E. Abdullayev hem, aangezien hij een bekend persoon was, ervan beschuldigde de publieke aandacht af te leiden en zich te concentreren op de verdwijning van zijn broer: “Tijdens onze privé-ontmoeting met Elşad sprak hij vriendelijk. maak bezwaar tegen mij, Mahir. “Hij zei dat hij nog leefde, begroette me en beschuldigde me nergens van. Ik weet niet waarom Elshad daarna zulke beschuldigingen tegen mij uitte.”

We presenteren een video over dit onderwerp:Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"