Nachrichten aus Aserbaidschan

Zakir Hasanov vestigde de aandacht op de successen die werden geboekt bij de aanpassing van het Azerbeidzjaanse leger aan het “Turkse model”.

Baku/09.12.23/Turan: Er werd een bestuursvergadering gehouden over de resultaten van 2023 op het Azerbeidzjaanse Ministerie van Defensie.

De persdienst van het Ministerie van Defensie zei dat tijdens de bijeenkomst de huidige operationele omstandigheden aan de voorwaardelijke grens tussen Azerbeidzjan en Armenië, de organisatie en het verloop van de militaire dienst uitgebreid werden geanalyseerd.

“Als gevolg van de hervormingen die in het Azerbeidzjaanse leger zijn doorgevoerd in de richting van aanpassing aan het Turkse model, werden de prestaties die in 2023 waren bereikt op militair-technisch, militaire training, militaire geneeskunde en andere gebieden besproken en werden de activiteiten gepland voor het volgende jaar”, – staat vermeld in de informatie.

Verzameling van sites

Minister Zakir Hasanov sprak over de resultaten van de bijeenkomst en bracht de taken van 2024 over op de bestuursdeelnemers.

Benadrukt werd dat bijzondere aandacht moet worden besteed aan het verhogen van de intensiteit van de uitgevoerde training om de kennis en vaardigheden van het personeel te verbeteren en de gevechtsgereedheid van de troepen verder te vergroten.

Benadrukkend dat het Azerbeidzjaanse leger, onder leiding van de opperbevelhebber, de basis heeft gelegd voor het vestigen van vrede in de regio, zei de minister dat het leger klaar is om elke taak te vervullen die het wordt toegewezen.”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"