Nachrichten aus Aserbaidschan

De rechter die hem beschuldigde van omkoping werd veroordeeld

De Sumgayit-rechtbank voor ernstige misdrijven heeft een uitspraak gedaan tegen voormalig rechter Ilyas Mahmudov, wiens zaak al meer dan een jaar loopt.

Community TV meldde dat de voormalige rechter volgens de beslissing was veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf.

Ilyas Mahmudov was rechter bij de stadsrechtbank van Sumgayit. Hij werd beschuldigd van het nemen van valse beslissingen, het aannemen van steekpenningen en andere officiële misdaden.

Verzameling van sites

Ilyas Mahmudovsa, die de beschuldigingen in de hele rechtbank verwierp, beweerde dat de secretaris alle fraude namens hem had gepleegd en dat zijn arrestatie werd bevolen:

“Deze handtekeningen zijn niet van mij. Na 9 onderzoeken werd vastgesteld dat ik geen handtekening had. Ik was niet op de hoogte van de valse besluiten die op mijn zegel waren gestempeld. Mijn secretaresse deed het. Toen het onderzoek kwam, was haar hart gebroken, iedereen was in de gang, iedereen zag het, inclusief de president van de rechtbank. Toen zei ik: ‘Oh meid, vertel me alles zoals het is. ‘ Ik zei, maar hij zei niets, hij stapte uit de auto en rende weg. De onderzoeker had ook vooroordelen jegens mij, zijn doel was mij in diskrediet te brengen.’

Naar verluidt heeft Ilyas Mahmudov beslissingen genomen door de handicapstatus van individuele burgers te bepalen door onjuiste informatie in te voeren over de anciënniteit. Hij zei in de rechtbank dat hij dit allemaal had vernomen terwijl de rechtbank werd verhoord. Volgens hem pleegde zijn secretaris, toen hij niet aan het werk was, deze fraude met behulp van zijn zegel: “De rechtbank kent geen pensioen toe, zij stelt het feit van invaliditeit vast door te kijken naar de ontvangen documenten. De bepaling van anciënniteit en invaliditeit is ook gemaakt op basis van documenten uitgegeven door TSEK en andere instellingen. De afdeling DSMF Zengilan nam deze beslissingen, geen van hen. Hij klaagde niet en voerde deze uit.

Een paar jaar geleden verwierp Ilyas Mahmudov de rechtszaak die was aangespannen door het marktmanagement met betrekking tot de sloop van commerciële faciliteiten van 66 ondernemers in het gebied dat bekend staat als de “Oosterse Markt” in Sumayit. Hij negeerde de druk van de provinciale uitvoerende macht van Sumgayit op dit gebied niet. Hij vertelde zijn rechtbank dat zijn relaties met de Sumgayit City Executive Force gespannen waren. In acht gevallen nam de instelling besluiten die tegen haar belangen indruisten. Daarom staat de instelling voortdurend onder druk van het management.

Ilyas Mahmudov is het niet eens met de uitspraak van de rechtbank en gaat in beroep.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"