Nachrichten aus Aserbaidschan

Mubariz Mansimov is met zijn studenten in Istanbul

Ter gelegenheid van de Solidariteitsdag van Wereld-Azerbeidzjanen en het nieuwe jaar werd een evenement gehouden op de school vernoemd naar de nationale held Mubariz Ibrahimov, opererend in Istanbul.

gununsesi.info Er wordt gezegd dat de gebeurtenis begon met het voorlezen van de volksliederen van Azerbeidzjan en Turkije, en dat er een minuut stilte werd gehouden ter nagedachtenis aan onze heldhaftige zonen die gemarteld werden ter wille van de territoriale integriteit van Azerbeidzjan.

Verzameling van sites

Azerbeidzjaanse zakenman die in Turkije woont “Palmaly-holding” Mubariz Mansimov, de president van het bedrijf dat materiële en morele steun levert aan de onderwijsinstelling, was ook aanwezig bij het vakantie-evenement.

Mubariz Mansimov zei in zijn toespraak voor het leraar-studentencollectief: “Onderwijs is de garantie voor de toekomst van de natie en de staat. “Jullie moeten allemaal onderwijs krijgen en jullie volk op de juiste manier vertegenwoordigen.”

Mubariz Mansimov zei dat hij graag het onderwijs aan studenten in Turkije wilde ondersteunen.

“Vorig jaar heb ik zo’n evenement bijgewoond, en dit jaar wilde ik er ook bij zijn. Er is geen groter geluk dan het zien van de vreugdevolle ogen van kinderen. Onze kinderen hebben zich met grote opwinding op dit evenement voorbereid.

Ik zie de nationale en patriottische geest in deze kinderen. Voorafgaand aan dit evenement heb ik de klaslokalen bezocht. Jij bent onze toekomst. Je verdient meer dan dit. De komende periode krijg je kwalitatief beter onderwijs op een school met betere omstandigheden. Ik zal altijd aan je zijde staan.”

Schooldirecteur Aygün Hasanoğlu zei dat de gebeurtenis een onverwachte verrassing en een onvergetelijke dag voor de leerlingen was. Hij bedankte het bedrijf “Palmaly Holding” voor het verstrekken van materiële en morele steun bij de realisatie van dit alles.

“De meeste van deze kinderen hebben niet de mogelijkheid om naar school te gaan en nemen ook geen dergelijke voorzorgsmaatregelen. Als hun gezichten vandaag lachen, is dit mogelijk dankzij de mensen die ons steunen. Deze kinderen worden in een moeilijke situatie van huis naar school gestuurd, en als leraren doen en zullen we ons best doen voor hun onderwijs.”

Het evenement, dat werd voortgezet met de vertoning van nationale en patriottische sketches, het zingen van gedichten en dansen, werd met een souvenirfoto in het geheugen van 2023 gegrift. Dat 2024 een succesvoller en opener jaar mag zijn voor alle kinderen.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"