Nachrichten aus Aserbaidschan

Vijf gewonden bij vermoedelijke aanval in de heuvels van Hebron

Bij de aanval raakten 5 mensen gewond Hebron-heuvelsDat zei de IDF vrijdagmiddag. De terrorist werd ter plaatse door ISIS-soldaten geneutraliseerd.

Magen David Adom meldde dat vier voetgangers in kritieke toestand verkeerden en vier andere voetgangers in milde tot matige toestand op Route 60 ten noorden van Othniel nabij Adirim Junction. Walla meldde dat de slachtoffers naar het Soroka Medisch Centrum in Beersheba waren gebracht.

Verzameling van sites

Volgens Army Radio was de terrorist die het kruispunt aanviel de 16-jarige Omar Hassin uit Hebron.

“Vier jonge twintigers lagen langs de weg nadat ze waren aangereden door een auto. Eén van hen verloor het bewustzijn en raakte gewond aan het hoofd, terwijl de andere drie het bewustzijn verloren en verwondingen aan hun ledematen opliepen. Citaat van Walla MDA-dokter zei Eli Rosenberg ter plaatse. “In samenwerking met het medische personeel van de IDF hebben we hen medische hulp geboden en naar het ziekenhuis geëvacueerd.”

De laatste terroristische aanslag was nog maar een nacht geleden

Bij een mesaanval zijn gisteravond twee mensen gewond geraakt. Mazmuriya-controlepunt nabij Jeruzalem. Eén van hen verkeert in ernstige toestand, de ander verkeert in matige toestand. De terrorist werd ter plaatse gedood.

SOLDATEN patrouilleren in het Hebron Hills-gebied. (Credit: WISAM HASHLAMOUN/FLASH90)

Het bleek dat de terrorist een Israëlische Arabier was die vanaf de Israëlische kant van de grensovergang naar de controlepost kwam.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"