Nachrichten aus Aserbaidschan

Inwoners van de Baltische staten geven 102 miljoen euro uit aan kerstcadeaus

Volgens Paysera bedroeg de prijs van het winkelwagentje 63 euro; Dit is iets meer dan de 61 euro die in dezelfde periode in 2022 werd geregistreerd. Toen kopers kozen voor Buy Now Pay Later (BNPL), steeg de waarde van het winkelwagentje aanzienlijk, waarbij het gemiddelde aankoopbedrag op krediet € 460 bereikte.

“Als we naar de winkelgegevens kijken, kunnen we zien dat in de derde week van december, exclusief het Black Friday-weekend, de hoogste online uitgaven werden gezien van 24 miljoen euro. Paysera CEO Marijus Plančiūnas zei dat het (vorige) record uit december 2023 werd in dezelfde week, 11 december, verbroken. Hij zei dat het totale aankoopbedrag het gemiddelde dagelijkse bedrag voor december met 52% overschreed.

Verzameling van sites

Vanaf Black Friday, 29 december, tot en met Kerstdag zijn er in totaal meer dan 1,6 miljoen winkelwagentjes gekocht bij online verkooppunten die door het bedrijf worden bediend. Paysera zei dat dit een stijging van 19% in het aankoopvolume was vergeleken met de voorgaande periode van 30 dagen.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"