Nachrichten aus Aserbaidschan

Bij een terroristische aanslag op de Westelijke Jordaanoever werd een Palestijns kind gedood en raakten twee anderen gewond.

Twee Israëliërs, onder wie een vrouwelijke grenspolitieagent, raakten zondag gewond bij een aanval op de grensovergang Ras Biddu nabij de nederzetting Givat Zeev op de Westelijke Jordaanoever.

Bovendien bevestigde de Israëlische politie dat een Palestijnse baby, ongeveer vier jaar oud, per ongeluk werd neergeschoten en gedood tijdens een poging om terroristen te doden.

Verzameling van sites

Twee vrijwilligers van United Hatzalah, Aharon Ben Arush en David Fima, vertelden over hun ervaringen met de soldaat en de baby.

“Aan het begin van het incident hebben we eerste hulp verleend aan de vrouw die lichtgewond was aan haar ledematen. Tijdens haar behandeling werd een 4-jarig meisje in kritieke toestand naar ons toe gebracht en zij overleed als gevolg van een mislukte reanimatie. pogingen. Het werd ter plaatse aangekondigd’, zeiden ze.

Personeel van United Hatzalah arriveerde ter plaatse (bron: UNITED HATZALAH)

Volgens aanvullende informatie in de Israëlische media werd de politieagent geclassificeerd als ‘lichtgewond’.

De grenspolitie heeft per ongeluk een Palestijnse baby neergeschoten

Er werd bevestigd dat de inzittenden van het voertuig dat werd gebruikt op het moment van de botsing een man en een vrouw waren, en dat de baby zich op het moment van de aanval in een apart voertuig bevond dat bij de controlepost werd bewaard.

De Israëlische politie heeft een verklaring vrijgegeven samen met een video die ter plaatse is genomen, waarin staat dat een grenspolitieagent per ongeluk het vuur opende op een voertuig met daarin een kleine baby.

Advertentie

De auto werd vóór de aanrijding door de politie geïnspecteerd en toegang werd verleend. Kort na de controle reed een tweede voertuig richting de politie.

Na de botsing schoten grenspolitieagenten die de tweede auto achtervolgden per ongeluk op de eerste auto, met de dood van de baby tot gevolg.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"