Nachrichten aus Aserbaidschan

Tientallen burgers raakten gewond als gevolg van sneeuwweer

Vanwege sneeuwweersomstandigheden hebben zich de afgelopen twee dagen 60 mensen aangemeld bij het Cumhuriyet Emergency and Emergency Medical Aid Centre.

Volgens het nieuws van Community TV publiceerde TABİB op 15 januari informatie over dit onderwerp.

Er werd gemeld dat het centrum in die tijd in een verbeterde bedrijfsmodus opereerde:

Verzameling van sites

“Er is een toename in het aantal aanvragen in de afgelopen 2 dagen. Op 14 en 15 januari hebben 60 mensen zich aangemeld bij de eerste hulp vanwege verschillende trauma’s als gevolg van de plotselinge verandering in de weersomstandigheden. Nadat eerste hulp aan hen was verleend wegens verschillende lichamelijke verwondingen, vooral verwondingen aan de onderste ledematen, werd elk van hen afhankelijk van hun profiel naar ziekenhuizen geëvacueerd.

Het Wetenschappelijk Onderzoeksinstituut voor Traumatologie en Orthopedie van het Ministerie van Volksgezondheid maakte op 14 januari bekend dat 137 mensen zich bij de instelling hadden aangemeld.

75 van hen waren burgers die door de weersomstandigheden verschillende breuken en verbrijzelingsverwondingen hadden opgelopen. Burgers die de noodzakelijke behandelingen kregen, werden naar huis ontslagen, en degenen die in goede gezondheid verkeerden, werden ontslagen.

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"