Nachrichten aus Aserbaidschan

Fatima Movlamli zei dat ze werd geslagen door de politie

Baku / 15.02.22 Correspondent Fatima Movlamli bezocht vandaag het 9e Sebeyil-district van Bakoe. politie Hij meldde dat hij werd geslagen in de aflevering. HIJ en Sevinj Sadigov Minister beheer sneeuwop het dak protest aangehouden tijdens de rally en politieontvangst.

“We Minister van de administratie sneeuwbewaard in de fles. Ze wilden een mobiele telefoon kopen en Hij vroeg om de beelden te verwijderen. In aflevering 9, de ogen van de sergeantleiding sneeuwZe sloegen me twee keer op de grond en begonnen me te slaan. Ik heb voetafdrukken op mijn voeten. Ze hebben mijn jas gescheurd’, zei hij.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken omschreef de verklaring van Movlamli als “ongegrond”.

Onthouden hij is, Fatma Mevlana zelfstandig ondernemer, diverse vestigingen en Werkt samen met de media.06Â-Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"