Nachrichten aus Aserbaidschan

Azerbeidzjaanse freestyle worstelaars winnen nog 3 medailles in Bulgarije (FOTO)

Google Nieuws

Op de derde dag van het internationale toernooi dat werd gehouden in Veliko Tarnovo, Bulgarije ter nagedachtenis aan Dan Kolov – Nikola Petrov, wonnen Azerbeidzjaanse freestyle-worstelaars een reeks medailles.

Aliabbas Rzazadeh (57 kg) won de bronzen medaille. Rzazadeh versloeg de Amerikaanse vertegenwoordiger Niko Provo met 45 seconden in de wedstrijd om de derde plaats – 10: 0.

De andere worstelaar in deze gewichtscategorie, Afghaan Khashalov, versloeg de Indiase Aman Aman in de halve finale. sneeuwHij verloor de wedstrijd door een blessure.