Nachrichten aus Aserbaidschan

Android-licentie opgeschort voor smartphones vervaardigd door Russische bedrijven

Mobiele onderzoeksgroep bedrijfsanalist Eldar Murtazin hebben Telegram gerapporteerd op het kanaal hij is, Google Voor smartphones vervaardigd door lokale Russische bedrijven Android gestopt met het verlenen van licenties voor het besturingssysteem. geen uitzondering hij is, Google Het verbood ook de verkoop van alle merken Android-smartphones in Rusland. Moet worden opgegeven hij is, Verschillende lokale Russische bedrijven houden zich bezig met de productie van Android-smartphones. Android-platform zelf is gratis en Het heeft open source-code. Als de fabrikanten zich echter binnen het platform bevinden Google Als ze van hun diensten gebruik willen maken, moeten ze een certificeringsproces doorlopen.

Per 23 maart heeft Google dit proces voor lokale Russische bedrijven stopgezet. De verklaring van het bedrijf hierover is als volgt: „De Amerikaanse exportwet verbiedt de export van diensten naar Rusland. en evenals het leveren van software met technologieën die afkomstig zijn uit de VS.” Zo hebben lokale Russische bedrijven geen toegang tot Google-services op hun Android-smartphones. Dit proces omvat geen smartphonefabrikanten in andere landen. maar helemaal niet hij is, De export van smartphones met een gelicentieerd Android-besturingssysteem naar Rusland moet ook worden verboden.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"