Nachrichten aus Aserbaidschan

Apple geeft ontwikkelaars 90 dagen om oude apps bij te werken

Het was al een tijdje geleden bekend hij is, Appel Het bedrijf is lange tijd niet in een klein aantal bijgewerkt. en of apps die helemaal niet zijn gedownload app Winkelzal het verwijderen. Het bedrijf merkte echter op dat ontwikkelaars 30 dagen de tijd krijgen om de apps bij te werken. Het is nu bekend hij is, Appel de beschikbare tijd voor ontwikkelaars verlengd tot 90 dagen. Gesprek niet bijgewerkt in de afgelopen 3 jaar, zelden geüpload in de afgelopen 12 maanden en of het verwijderen van verwijderde apps in het algemeen.

Een dergelijke stap zal naar verwachting onnodige apps van het App Store-platform verwijderen die het zoeken naar gerelateerde inhoud verhinderen, en ervoor zorgen dat constant bijgewerkte software voldoet aan de beveiligingsvereisten. en zal ervoor zorgen dat de apparaten voldoen aan moderne technische specificaties. eerder vermeld hij is, Ontwikkelaars moeten hun lang niet-geüpdatete apps binnen 30 dagen updaten. Anders worden hun apps uit de App Store verwijderd.

Nu heeft het bedrijf ontwikkelaars 90 dagen gegeven. De ontwikkelaars hebben echter voldoende tijd om het proces te voltooien. Moet worden opgegeven hij is, als resultaat is het en Zelfs als een andere applicatie uit de App Store wordt verwijderd, blijven deze op smartphones geïnstalleerde applicaties werken. De verwijdering heeft alleen betrekking op het App Store-platform. Appel ik zei hij is, App Store-verbeteringen Het programma loopt sinds 2016 en al 2,8 miljoen De app is verwijderd uit de App Store. Veel ontwikkelaars klagen echter hij is, Updates voor apps die jaren geleden zijn geïntroduceerd, zijn nog steeds geldig en Deze applicaties hebben geen aanpassingen nodig om goed te werken.Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"