Nachrichten aus Aserbaidschan

De detentieperiode van Ali Aliyev kan worden verlengd

De detentieperiode van de voorzitter van de Citizen and Development Party (VIP) Ali Aliyev kan worden verlengd. omdat rechter nieuwe Azerbeidzjan partij (DOE HET) Ramiz Goyushov, het voormalige hoofd van de Binagadi-districtsorganisatie, diende een rechtszaak aan bij de rechtbank voor zijn nieuwe veroordeling. Goyushov, privébeelden van zijn privéleven sociaal Aliyev beledigde zichzelf nadat het zich op sociale netwerken had verspreid.
Op 27 mei werd hij op grond van de bewering van Goyushov gedagvaard voor het partijvoorzitterschap bij de Yasamal District Court. sneeuwEr is een nieuwe rechtszaak aangespannen.
De advocaat van Aliyev, Togrul Babayev, benadrukte dat de beschuldiging ongegrond was, maar zei ook dat de aanvraag niet in overeenstemming met de wet was opgesteld. De advocaat zei dat de rechtbank de claim moet beoordelen en niet moet overwegen. omdat sneeuwDe partij specificeerde niet in welke verklaring Aliyev hem beledigde en wanneer de toespraak plaatsvond.
De partijvoorzitter beschuldigde Goyushov ervan “zijn detentie te verlengen”. toepassenhet heet “uit”. benadrukt wat er is gebeurd politiek is de voortzetting van de druk op hem vanwege zijn activiteiten. Aliyev voegde eraan toe dat hij niet zal terugdeinzen voor de strijd tegen dergelijke druk.
“Pas toen kwam het onder onze aandacht sneeuwZe worden gebruikt als afdrukhulpmiddel. Het is jammer, ‘zei Aliyev.
Goyushov woonde ook de hoorzitting bij. Hij zei dat de partijvoorzitter hem beledigde.
Ondanks protesten besloot de rechtbank de claim van Goyushov in overweging te nemen.
Na het vrijgeven van beelden van het privéleven van Goyushov, DOE HETHet is verwijderd.
Ali Aliyev JanuariDe Wetgevende Districtsrechtbank veroordeelde de verdachte tot 5 maanden gevangenisstraf op basis van de zaak die was aangespannen door kolonel Emil Jafarov van de Staatsgrensdienst. Hij werd beschuldigd van het belasteren van de SBS-kolonel.
Jafarov is een van de twee soldaten die de crash van een SBS-helikopter op 30 november hebben overleefd. In april werd op basis van dezelfde bewering van tweede soldaat Ramin Jabrailov de straf van de partijvoorzitter verhoogd tot zes maanden.
Aliyev zei dat hij niet geloofde dat de agenten op het moment van het ongeval in de helikopter zaten en dat hij werd beschuldigd van laster. Aliyev pleitte echter niet schuldig te zijn aan zijn arrestatie. politiek Het houdt rekening met de volgorde en voortzetting van de druk erop. Hij vertelde de rechtbank dat hij van tevoren was gewaarschuwd dat hij zou worden gearresteerd als hij niet zou zwijgen. Hij herhaalde in de rechtbank dat hij niet geloofde dat de mannen in de helikopter waren op het moment van het ongeval, omdat “toen de verstandige man op de grond viel, hij wist dat, 10In dit geval kan het niet uit de temperatuur van 00 graden komen.”
De helikoptercrash vond plaats op 30 november in de regio Khizi. Als gevolg van het ongeval stierven 14 soldaten van verschillende rangen, waaronder twee kolonels, de marteldood. Het kantoor van de procureur-generaal zei dat de piloten geen rekening hebben gehouden met de richting en snelheid van de wind tijdens de landing, en dat de helikopter door grote rijfouten is neergestort.

Ali Aliyev gearresteerd voor helikoptercrash

Nieuws

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"