Nachrichten aus Aserbaidschan

Oekraïne verleende staatsburgerschap aan Nevzorov

begin mei Moskou rechtbank Nevzorov, die zich momenteel in een onbekend land bevindt, werd bij zijn terugkeer naar Rusland veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf.

Oekraïne Een van Ruslands beroemdste tv-presentatoren, Kremlin-recensent Alexander Nevzorovburgerschap werd verleend. Vorige maand bij verstek gebrandmerkt als buitenlandse agent in Rusland gearresteerd worden Het was besloten.

Oekraïne Adviseur van de minister van Binnenlandse Zaken Anton Gerashchenko Op 3 juni schreef hij op Telegram: Minister Volodymyr Zelenski Nevzorova en zijn vrouw LydiaJa Oekraïne voor “Ali voor diensten “over het verlenen van burgerschap” besluit ondertekend.

begin mei Moskou rechtbank Nevzorov, die zich momenteel in een onbekend land bevindt, werd bij zijn terugkeer naar Rusland veroordeeld tot twee maanden gevangenisstraf.

“Nep informatie “schuld” verspreiden

Rusland Het ministerie van Binnenlandse Zaken noemde Nevzorov een “nep” over de strijdkrachten van het land informatie verspreiden”.

In maart startte de onderzoekscommissie een onderzoek naar de opmerkingen van Nevzorov op Instagram en YouTube. Strijdkrachten in de verklaringen van de tv-presentator Oekraïne’s Veroordeelde de aanval op de kraamkliniek in Mariupol, waarbij sommigen omkwamen.

Minister Vladimir PoetinDe wet, die begin maart werd ondertekend, stelt dat de Russische oorlog in Oekraïne “opzettelijk verkeerd” was. informatie”Langdurig voor distributie – tot 15 jaar gearresteerd worden Hij werd gevraagd. Het Kremlin is gespecialiseerd in oorlogsvoering leger roept de operatie.

Nevzorov uit kritiek op de oorlog van Moskou in Oekraïne op zijn YouTube-kanaal. Hij ontkende alle beschuldigingen tegen hem en zei dat hij genoot van zijn vrijheid van meningsuiting.

Nieuws

(function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = “//connect.facebook.net/az/sdk.js#xfbml=1&version=v3.2”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"