Nachrichten aus Aserbaidschan

Ankara en Yerevan bereiken voorlopig akkoord over grens

Kalkoen en Armenië Serdar Kılıç en Ruben Rubinyan onderhandelden over de normalisering van de betrekkingen en hielden hun vierde bijeenkomst in Wenen.

Kalkoen en Armenië Serdar Kılıç en Ruben Rubinyan onderhandelden over de normalisering van de betrekkingen en hielden hun vierde bijeenkomst in Wenen.

RFE/RL – Armeense dienst van Azatuyun, KalkoenArmenië Er werd overeenstemming bereikt over de snelle levering van wederzijdse overtochten van onderdanen van derde landen die vanaf de landgrens naar de twee landen komen.

Volgens de overeenkomst moeten de partijen de nodige processen in deze richting initiëren.

Volgens de informatie van het ministerie van Buitenlandse Zaken van Armenië zullen de partijen ook zo snel mogelijk rechtstreeks contact opnemen met de twee landen. het weer zijn overeengekomen de nodige maatregelen te nemen om het goederenvervoer te starten.

Daarnaast bespraken de speciale vertegenwoordigers de concrete stappen die moeten worden genomen om de betrekkingen tussen Ankara en Jerevan volledig te normaliseren.

Serdar Kılıç en Ruben Rubinyan benadrukten dat ze vastbesloten zijn om het montageproces zonder enige voorwaarden voort te zetten.

De Turkse kant publiceerde ook soortgelijke informatie over de bijeenkomst.

De twee vorige bijeenkomsten van de twee speciale vertegenwoordigers vonden plaats in Wenen. naar onderhandelingen haard maan in Moskou Het begon met de eerste ontmoeting.

radio vrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"