Nachrichten aus Aserbaidschan

Wie veroorzaakte de explosie aan de basis van de Islamitische Revolutionaire Garde van Iran? |

sociaal Video’s die in de media zijn vrijgegeven, tonen twee explosies in het Malik-Ashtar-basiscomplex in het zuidoosten van Teheran.

Iraans Een van de parlementariërs zei vorige week: Iraans Het gebeurde aan de basis van de Islamitische Revolutionaire Garde (IRGC) in Teheran. explosie Het was een provocatie.

sociaal Video’s die in de media zijn vrijgegeven, tonen twee explosies in het Malik-Ashtar-basiscomplex, ten zuidoosten van Teheran.

In het nieuws dat is gepubliceerd op de website van de Mujahideen-Khalq-organisatie, die ook in Iran verboden is, staat dat de explosies plaatsvonden op 1 juli rond 21.00 uur lokale tijd.

parlement IKK-lid en voormalig commandant İsmail Kosari bevestigde dat er op 5 juli explosies waren op de basis.

Kosari verklaarde dat het incident niet erg groot was en geen informatie gaf over de doden en gewonden:

“Dit is de eerste explosie niet verteld. Twee geïmproviseerde explosievenRoem explosie”.

Kosari zei dat Mujahideen-Khalq-agenten het donker van de nacht gebruikten om zo’n daad te plegen en het vervolgens filmden.

Volgens rapporten van wereldagentschappen hebben verschillende mensen in Iran de afgelopen maanden complo en er werden moorden gepleegd.

Onlangs heeft de Mujahideen-Khalq organisatie ook Iraans verhoogde haar interne operaties en voerde verschillende cyberaanvallen uit.

De organisatie maakte op 3 juli bekend dat het de website van de Islamitische Cultuur- en Communicatie Instelling had gehackt.

NieuwsNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"