Nachrichten aus Aserbaidschan

Mijnen raken twee mensen in Laçin

Uitgebracht: 22 oktober 2022 08:34

De gewonden zijn naar het ziekenhuis gebracht

Op 21 oktober raakten twee reparatie- en bouwvakkers – Elsever Hamidov en Sabuhi Hasanov – een mijn in het dorp Suarasi in het district Lachin. Ze raakten gewond als gevolg van de ontploffing van de mijn.

Het incident gebeurde rond 19.00 uur.

Aslan Giyaslı, hoofdinspecteur van de Barda-regiogroep van de persdienst van het ministerie van Binnenlandse Zaken, vertelde Meydan TV dat de politie en Binnenlandse Zaken, die gewond raakten in de omgeving, tussenbeide kwamen bij het incident. leger nam de begeleiders mee naar het ziekenhuis: “Ze worden nu behandeld.”

Het parket van Lacin is een onderzoek gestart naar het incident. Het Openbaar Ministerie heeft hierover informatie verstrekt.

Vierkante TVNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"