Nachrichten aus Aserbaidschan

Het Witte Huis heeft aangekondigd! Biden ontmoet Chinese tegenhanger Xi

Brekend nieuws: Witte Huis woordvoerster Karine Jean-Pierre heeft een schriftelijke verklaring afgegeven, Biden en Xi hebben aangekondigd dat ze elkaar op 14 november op Bali zullen ontmoeten.

twee leiders Verenigde Staten van Amerika Jean-Pierre wees erop dat ze de problemen van het onderhouden en verdiepen van de communicatienetwerken tussen de twee landen zullen bespreken, en zei dat de problemen van het beheren van de concurrentie tussen de twee landen, samenwerken volgens hun belangen en het oplossen van transnationale problemen die de staten treffen, zijn op de agenda. ook gemerkt. internationale gemeenschap zal worden besproken.

Ondertussen zei een hoge functionaris van het Witte Huis, die verslaggevers informeerde over de anonimiteitsvoorwaarde, dat Biden bezorgdheid zou uiten over zaken als de Straat van Taiwan, mensenrechtenschendingen en China’s “schadelijke economische acties”.

Ook op de officiële bijeenkomst Russisch-Oekraïense oorlog Hij zei dat internationale kwesties ook zullen worden besproken. (AA)

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"