Nachrichten aus Aserbaidschan

Macron belde Aliyev

op 12 november President van Frankrijk Emanuel Macron Azerbeidzjan Minister Inspiratie Hij belde Aliyev. Over Azerbeidzjan de persdienst van de president gaf informatie.

informatie stelt dat President van Frankrijk Hij zei dat hij Nikol Pashinyan, premier van Armenië, zal ontmoeten in het kader van de 18e top van de Francofonie-organisatie die op 19 november zal worden gehouden. Inspiratie Aliyev en Frankrijk informeerden over Armenië Azerbeidzjan Hij drukte nogmaals zijn voornemen uit om bij te dragen aan het proces van normalisering van de betrekkingen tussen

Bovendien nieuws Azerbeidzjan van de partijen, Armenië, Europeese Unie De resultaten van de bijeenkomst in Praag, die in viertallen werd gehouden met deelname van Frankrijk, en de problemen die zich voordeden, werden uitgewisseld.

Ook naar verluidt Ilham Alijev Hij vestigde de aandacht op het belang van een onpartijdige, onpartijdige en evenwichtige benadering bij het normaliseren van de betrekkingen tussen Armenië en Azerbeidzjan:

“Het hoofd van onze staat Armenië Dhr. Hij wees erop dat de door hem afgelegde verklaringen niet correct waren.– zei in het nieuws.

Frankrijk Er is geen informatie over dit telefoontje op de pagina van de president.

RadiovrijheidNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"