Nachrichten aus Aserbaidschan

De temperatuurdaling in 1 uur schreef geschiedenis! “We verwachten chaos!” |

de Verenigde Staten van AmerikaHet is koud in het land terwijl Kerstmis nadert weervoorspelling verlamd leven. Nationaal In de verklaring van de Meteorologiedienst werd gezegd dat er chaos wordt verwacht met de vluchten die in het weekend zullen toenemen. anderzijds weervoorspelling bij de haven weervoorspelling Het record werd verbroken door een scherpe temperatuurdaling binnen 1 uur. Geschat wordt dat Florida, de zonnigste staat van het land, de koudste kerst van de afgelopen 30 jaar zal meemaken.

Op Denver International Airport (DIA) werd woensdag een scherpe temperatuurdaling waargenomen. in Boulder Nationaal Volgens de weerdienst was de temperatuur om 15:53 ​​uur 42 graden. Toen de wijzers van de klokken 16:53 aangaven, zakte de temperatuur naar 37 graden, thermometers gaven 5 graden aan. Dit is de grootste temperatuurdaling van een uur in de geschiedenis van DIA. vorig record 20Op 27 januari 2007 werd geregistreerd dat de temperatuur in een uur tijd daalde van 41 graden naar 6 graden.

Anderzijds, Nationaal De temperatuur op de luchthaven daalde in 15 minuten van 42 graden Celsius naar 13 graden Celsius, volgens meteoroloog Victoria Chavez van de weerdienst.

Volgens AA; In een verklaring van de National Weather Service (NOAA), de Verenigde Staten van Amerika In sommige delen van Canada werd beweerd dat de ijzige wind die van de Noordpool kwam en zijn effect begon te vertonen, en er werden waarschuwingen gegeven over de te nemen voorzorgsmaatregelen. de Verenigde Staten van Amerikatreft het oosten

verklaring in de VS 10Naar verwachting zullen meer dan 0 miljoen mensen te maken krijgen met winterse omstandigheden die in decennia niet meer zijn voorgekomen. vakantie Er werd benadrukt dat het weekend een chaos zou worden.

Volgens FlightAware, de site voor het volgen van vluchten, zijn vandaag en morgen meer dan 2.200 vluchten geannuleerd in de VS, waarbij de temperatuur in delen van het land naar verwachting tegen het einde van deze week zal dalen tot min 45 graden. annuleren gemeld gedaan.

Aan de andere kant is de snelheid van Chicago hoog vanwege harde wind van meer dan 80 kilometer per uur. sneeuw Meteorologen, wachtend op neerslag, deelden hun voorspellingen dat de storm vanaf morgen zou kunnen veranderen in een snel heviger wordende “bomcycloon”.

Een arctische luchtmassa zal naar verwachting neerdalen van de warmste delen van de Verenigde Staten naar de grens tussen Texas en Mexico, en Florida, de zonnigste staat van het land, zal naar verwachting de koudste kerst in 30 jaar beleven.

De noodtoestand is uitgeroepen in Kentucky, Georgia, Oklahoma en North Carolina, die het hardst zullen worden getroffen door de vrieskou, en dat aantal zal de komende dagen waarschijnlijk toenemen.

De storm zal naar verwachting stroomuitval veroorzaken in het Amerikaanse middenwesten en Canada.

Denver Coliseum, een overdekt stadion in Colorado, is een opwarmingscentrum geworden voor bewoners die dreigen te bevriezen.

NOAA waarschuwde gisteren dat een zeldzame “one-in-a-generation” zware sneeuwstorm en koud weer bijna elke staat in de Verenigde Staten zal treffen.

In de verklaring werd gedeeld dat de storm, die zal ontstaan ​​onder invloed van koud weer, de druk zal evenaren van een orkaan van categorie 3 in het gebied van de Grote Meren van het land aan de Canadese grens.

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"