Nachrichten aus Aserbaidschan

De bewering dat het virus werd gedetecteerd in de hersenen van degenen die stierven aan Kovid-19! Het resultaat van het onderzoek trok de aandacht

de Verenigde Staten van Amerika Nationaal Onderzoekers van het Institute of Health (NIH) onderzochten autopsies van 44 mensen met een gemiddelde leeftijd van 62,5 jaar, van wie sommigen comorbiditeiten hadden en stierven aan Covid-19.

2020Van april tot maart 2021 werden autopsies uitgevoerd op de lichamen van deze mensen, die allemaal niet gevaccineerd waren tegen Kovid-19.

Bij het onderzoeken van bloedmonsters van de lijken vonden onderzoekers het SARS-CoV-2-virus, dat Kovid-19 veroorzaakt, in het bloedplasma van 38 lijken.

De onderzoekers concludeerden dat SARS-CoV-2 niet werd aangetroffen in het bloedplasma van 3 lijken, terwijl de overige 3 lijken geen bloedplasma hadden.

Aan de andere kant ontdekten de onderzoekers RNA in verschillende delen of vloeistoffen van het lichaam.

Er werden uitgebreide monsters genomen van de weefsels van het zenuwstelsel van 11 lijken in het onderzoek.

SARS-CoV-2-RNA werd gedetecteerd in de hypothalamus en het cerebellum in één lichaam, en in het ruggenmerg en de basale ganglia in beide lichamen.

Aan de andere kant werd geconcludeerd dat de schade veroorzaakt door de in de hersenen gevonden SARS-CoV-2-RNA’s “minder” was.

Ondertussen bevestigde de studie ook dat Covid-19 eerst de luchtwegen en het longweefsel beschadigde.

Onderzoekers meldden dat het virus zich tijdens de eerste twee weken van de symptomen van Covid-19 vermenigvuldigde op veel gebieden die geen verband hielden met de ademhaling.

De resultaten van het onderzoek zijn gepubliceerd in het tijdschrift “Nature”.

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"