Nachrichten aus Aserbaidschan

De G7 stemt ermee in om het olieprijsplafond in Rusland in maart te herzien

Washington, 20 haard (Reuters) – In maart zeiden G7-functionarissen dat ze tijd zouden geven om de markt te beoordelen nadat er meer oliedoppen waren geïntroduceerd. Rusland Ze kwamen overeen het plafondprijsniveau voor olie-export later dan gepland te herzien. producten uit Rusland, de Verenigde Staten van Amerika Dat heeft de schatkist vrijdag gezegd.

G7 economieën, Europeese Unie en Australië staan ​​onder westerse sancties vanwege de westerse invasie van Moskou op 5 december, die meer dan $ 60 heeft gekost. Rusland overeengekomen om het gebruik van door het Westen geleverde maritieme verzekeringen, financiën en makelaardij voor olie te verbieden. Oekraïne.

coalitie op 5 februari Rusland Het is van plan twee limieten op te leggen aan aardolieproducten, één voor producten die tegen een meerprijs worden verkocht voor ruwe olie, zoals diesel of kerosine, en één voor producten die met korting worden verkocht voor ruwe olie, zoals stookolie. .

de Verenigde Staten van Amerika Nadat plaatsvervangend minister van Financiën Wally Adeyemo vrijdag online een ontmoeting had met coalitiefunctionarissen, zei de Schatkist:afgevaardigden We zijn het erover eens dat deze aanpak het hogere prijsbeleid voor geraffineerde producten beter zal aanpassen, rekening houdend met het brede scala aan marktprijzen waarin deze producten worden verhandeld.”

De coalitie was aanvankelijk van plan om de hoogte van het plafond in februari te herzien, twee maanden na de invoering ervan.

Ambtenaren van het ministerie van Financiën zeiden dat de olieprijsplafond twee doelen had: de inkomsten van Rusland verminderen en de wereldwijde oliemarkten in goede conditie houden door grote kortingen te geven op olie gekocht door grote consumenten zoals China en India.

“Zolang het prijsplafond blijft voldoen aan de dubbele doelstellingen van de coalitie, afgevaardigden “De Schatkist stemde ermee in om het plafondniveau voor de prijs van ruwe olie in maart te herzien”, zei hij.

De datum in maart stelt de coalitie in staat om de ontwikkelingen op de wereldmarkten na de lancering van geraffineerde productresten te beoordelen en informatie te ontvangen over het EU-witboek over grondstofprijzen.

Nieuws door Kanishka Singh en Timothy Gardner uit Washington; Bewerkt door Leslie Adler en Marguerita Choy

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-21 07:16:18
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"