Nachrichten aus Aserbaidschan

Advertentieverificatiebedrijf Twitter zal analyses op tweetniveau leveren aan partneradverteerders |

25 januari (Reuters) – Twitter Inc en digitaal advertentie-auditbedrijf Integral Ad Science (IAS.O) gaan woensdag samenwerken om adverteerders een analyse op tweetniveau te bieden van de inhoud die naast hun advertenties verschijnt.

vennootschap sociaal Het komt terwijl het mediaplatform worstelt met dalende inkomsten, omdat adverteerders de uitgaven op het platform verlagen na een reeks veranderingen na de overname door miljardair Elon Musk.

Hoofd productbeheer bij Integral Ad Science Vice-president “Marketeers zijn op zoek naar het vertrouwen om te blijven investeren in Twitter en uiteindelijk hun investering in Twitter te vergroten… en dat is het hele punt,” zei Craig Ziegler.

De IAS zal adverteerders ook een brancheterm geven voor merkveiligheidsmaatregelen om hun online reputatie te beschermen en de inhoud bij een advertentie op tweetniveau te evalueren.

Algemeen Musk heeft moeite om zijn klanten te behouden, aangezien verschillende bedrijven, waaronder Motors (GM.N) en United Airlines (UAL.O), zijn gestopt met adverteren op het platform of deze hebben ingetrokken.

Veel adverteerders, waaronder Dyson, Mazda, Forbes en PBS Kids, hebben hun marketingcampagnes opgeschort of hun advertenties van delen van Twitter verwijderd vanwege hun promoties. kind verscheen naast tweets waarin werd opgeroepen tot pornografie.

Nivedita Balu rapporteerde vanuit Bengaluru; Bewerkt door Shailesh Kuber

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-01-25 22:31:09
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"