Nachrichten aus Aserbaidschan

Honden op de catwalk tijdens de New York Fashion Week

10 Februari (Reuters) – De beste vrienden van de mensheid hebben vrijdag de show gestolen tijdens de eerste CatWalk FurBaby-modeshow van Elysian Impact als onderdeel van de New York Fashion Week.

Evenementontwerpers, modellen en dierenredding voor een dag mode en dierenwelzijnsorganisaties bron van geld verzameld om te verzamelen

Tien modellen gekleed door Nicole Miller, Victor de Souza, Brooke Wilder en meer sierden de catwalk met hun trouwe viervoeters.

Dr. Christina Rahm, CEO van DRC Ventures, die de hoofdsponsor is van het evenement en drie honden en een kat heeft, runt verschillende merken, waaronder een luxe kledinglijn voor huisdieren en mensen.

“We begonnen te denken… Wat doen we voor dieren? „Mijn man, Clayton Thomas en zijn familie, wij zijn dierenartsen, dus we besloten dat we echt iets moesten doen voor de dieren,“ zei ze. Versterkingslijn en beschermende kledinglijn voor dieren.

Laatste updates Categorie Lifestyle Ontwerpers herenkleding onthullen nieuwe collecties in galerie New York Fashion Week Artikel NFLRihanna is van plan terug te keren naar de langverwachte scènes met Super Bowl halftime show video artikel met

Zie nog 2 nieuwsberichten

„Ik wilde dat ze er trendy uitzagen. Dus trokken we een couturelijn“, zei ze.

Zoals gemeld door Christine Kiernan; Gemaakt door Diana Craft

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-11 03:27:25
Bron – Reuters

Vertaling„24 UUR“Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"