Nachrichten aus Aserbaidschan

SK Innovation battery unit SK Over plannen om 2,4 miljard dollar op te halen |

HONGKONG, 10 Februari (Reuters) – Zuid-Koreaanse SK Innovation Co Ltd ( 096770.KS ) 2 biljoen-3 biljoen gewonnen (1,6) in SK Electric Vehicle (EV) accubedrijf miljard dollar) lanceerde een nieuwe financieringsfase gericht 2.4 miljard $), zeiden twee mensen met kennis over het onderwerp.

Een bron, die zei dat de fondsenwerving vooral gericht zal zijn op internationale investeerders, voegde eraan toe dat het bedrijf ernaar streeft de fondsenwerving eind maart af te ronden.

De laatste financieringsronde van SK On vond plaats in december met 2 biljoen gewonnen van SK Innovation en 800 gewonnen van Korea Investment Private Equity en anderen. miljard hadden verzameld. SK Innovation, eerste audiëntie aanbod (IPO) regelgeving.

Een van de mensen, die weigerde genoemd te worden omdat de informatie vertrouwelijk is, zei dat deze tour 22 biljoen won waard is voor het bedrijf.

Een woordvoerder weigerde commentaar te geven op de waardering, maar zei dat SK On dit jaar nog eens 500 miljard winst verwacht van private equity-fondsen als onderdeel van de financiering in december. Zei dat het de laatste was bron van geld Het te incasseren bedrag en de kalender zijn nog niet bepaald. SK Innovation was niet direct bereikbaar voor commentaar.

Laatste UpdatesMarktenCategorieOchtendaanbieding: Volatility Excites, artikel met afbeeldingOpgeladencategorieGigapersen – auto Gigantische mallen die de productie veranderden, artikel met galerij

Zie nog 2 nieuwsberichten

Nieuwe financieringsvraag energiegroep auto levert meer inspanningen om zijn EV-batterijactiviteiten te ontwikkelen in afwachting van de snelle elektrificatie van de industrie.

Dinsdag zei SK Innovation dat het dit jaar zal besteden aan de groei van SK On, hoewel het langer heeft geduurd dan verwacht om winst te maken. SK On zei dat het goed was voor 15% van de groepsomzet voor het vierde kwartaal.

SK Company in Zuid-Korea, China, Hongarije en Verenigde Staten van Amerikaproduceert batterijen voor klanten als Ford Motor Co (FN), Volkswagen AG (VOWG_p.DE) en Hyundai Motor Co (005380.KS).

Vorig jaar, het wereldwijde tekort aan chips, grondstofprijzen en werk Stijging van kosten, ongunstige wisselkoersen en Verenigde Staten van Amerika Hij verloor geld terwijl hij te maken had met problemen zoals productievertragingen in Hongaarse fabrieken.

De chief financial officer zei dinsdag dat hij verwacht winst te maken in 2024.

analisten, Verenigde Staten van AmerikaHij zei dat de EV-subsidie ​​de belangstelling heeft vergroot voor batterijbedrijven die zich op de VS richten, en dat de Amerikaanse faciliteiten van SK On bijzonder aantrekkelijk zullen zijn voor wereldwijde investeerders.

De langeafstandsconcurrent van SK On, LG Energy Solution Ltd (373220.KS), heeft positieve vooruitzichten voor de Noord-Amerikaanse markt vorige maand, met vraag naar in de VS gemaakte batterijen om aan subsidies te voldoen. aanbod heb meer gelezen

($ 1 = 1.262.4800 gewonnen)

Nieuws door Kane Wu uit Hong Kong en Heekyong Yang uit Seoul; Onder redactie van Christopher Cushing

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-10 16:21:50
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"