Nachrichten aus Aserbaidschan

De Oekraïense Zelenskiy ontslaat een hoge functionaris en zegt dat het schoonmaakwerk doorgaat

11 februari (Reuters) – Oekraïne President Vladimir Zelenski Iemand die zaterdag een hoge veiligheidsfunctionaris heeft ontslagen besluit en zei ook dat de poging om de regering op te ruimen zal worden voortgezet.

Autoriteiten hebben de afgelopen weken tientallen functionarissen ontslagen en onderzoeken gestart als onderdeel van een breder optreden tegen misbruik. Europeese Unie Hij zegt dat corruptie zal worden uitgeroeid Oekraïne Het is een vereiste om lid te worden van het blok met 27 leden.

Minister In de korte volgorde van het apparaat, Zelenski Ruslan Dziubani Nationaal Vanuit de functie van plaatsvervangend commandant van de wacht vrij gemaakt. Hij gaf geen reden voor de verhuizing.

Benadrukkend het belang van de netheid van met name het Ministerie van Landsverdediging, Zelenski dagelijks video hij noemde Dziuba niet specifiek in zijn aanvraag.

In plaats daarvan ontmoette hij vertegenwoordigers van de defensie-industrie en wetshandhavers om manieren te bespreken om organisaties van buitenaf of van binnenuit te beschermen om hun effectiviteit en efficiëntie te verminderen.

Laatste updatesWereldcategorieOekraïne en Verenigde Staten van Amerika Defensiechefs bespreken ‘prioriteiten’ voor Bondgenotenbijeenkomst, geïllustreerd artikel Wereldcategorie De NAVO verlengt het mandaat van Stoltenberg tot april 2024, rapporteert Welt am Sonntag, geïllustreerd artikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

Verwijzend naar de edities: “Al deze activiteiten zijn niet beperkt tot bepaalde periodes of bepaalde periodes. misdaad het gaat niet om hun zaken… overheidsinstanties zullen zichzelf blijven moderniseren. De netheid van het werk van staatsstructuren moet worden gegarandeerd.”

Oekraïne De minister van Defensie zei donderdag dat honderden functionarissen van het ministerie of de strijdkrachten vorig jaar zijn gestraft als gevolg van interne audits en “nultolerantie” toonden voor corruptie.

Rapportage door David Ljunggren, Ottawa Bewerking door Matthew Lewis

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-02-12 09:40:29
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"