Nachrichten aus Aserbaidschan

UK’s Ofgem verdubbelt covid-kosten voor energieleveranciers |

LONDEN, 17 februari (Reuters) – De Britse energiemarktregulator Ofgem zei vrijdag dat het zijn toelage aan energieleveranciers bijna zal verdubbelen om een ​​deel van de kosten van oninbare schulden veroorzaakt door de COVID-19-pandemie, die de rekeningen van de consument zal opdrijven, te compenseren.

Ofgem zei dat veel Britse klanten door de uitbraak niet in staat zijn om hun volledige energierekening te betalen, wat extra schuldengerelateerde kosten voor bedrijven met zich meebrengt.

Deze kosten bleken hoger te zijn dan eerder verwacht en daarom rekende Ofgem een ​​typische dual fuel-leningklant £ 30,01 aan in plaats van £ 12,02 (£ 14,34). dollar) stelt een aanvullende gewenningsvergoeding vast.

Dit is de hoogste prijs, die elk kwartaal wordt herzien, die de maximale prijs bepaalt die energieleveranciers consumenten in rekening kunnen brengen voor elke kilowattuur (kWh) energie die door Ofgem wordt gebruikt gedurende de periode van 12 maanden van april 2023 tot maart 2024. hersteld via schema.

“We hebben geconcludeerd dat het in het belang van de klanten is om leveranciers vanaf april 2023 de extra kosten in verband met COVID-19 te laten dragen”, aldus Ofgem. gezegd.

Laatste updatesMarktcategorieOlie, Zorgen over snelheidsverhoging, Overvloedig aanbod, Uitgelicht artikelGascategorie Wekelijkse verliezen ervaren als gevolg van borgtocht gas Trader Uniper tekent herstel na ‘jaar van de raaf’, geïllustreerd artikel

Zie nog 2 nieuwsberichten

“Onze beslissing zal ervoor zorgen dat leveranciers de financiële capaciteit hebben om hun klanten van energie te blijven voorzien en aan hun licentieverplichtingen te voldoen”, voegde hij eraan toe.

Verhoging van de lonen in handen van British Gas Brittannië Openbaar nutsbedrijf Centrica verdrievoudigde vorig jaar zijn winst tot een record van 3,3, terwijl de energieprijzen en de productie stegen miljard sterling vindt één dag na levering plaats.

laatste keer van vorig jaar Brittannië De regering heeft gezegd dat ze de tweejarige energiesteunregeling die vorige leider Liz Truss beloofde voor huishoudens die de jaarlijkse rekeningen op ongeveer £ 2.500 zouden houden, niet langer kan waarmaken.

Gemiddelde prijs van de energierekening van een huishouden april zal oplopen tot £ 3.000 per jaar

recordhoogte vorig jaar Brittannië gas groothandel Prijs:%sEuropa nadat Rusland Oekraïne was binnengevallen. Rusland Sinds augustus vorig jaar is het echter gedaald na een piek door de scherpe daling van de gastoevoer. Prijs:%s blijft historisch gezien hoog, wat betekent dat consumenten zich minder snel beter zullen voelen. gesloten.

Nieuws door Nina Chestney uit Londen, Chandini Monnappa uit Bengaluru en Nora Buli uit Oslo; Bewerkt door Emelia Sithole-Matarise

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

Nina Chestney

Thomson Reuters

energie, gasHoudt toezicht op en coördineert EMEA-dekking van LNG-, kolen- en koolstofmarkten en journalistiek 20 heeft jarenlange ervaring. Naast markten schrijft hij over klimaatverandering, klimaatwetenschap, de energietransitie en duurzame energie en investeringen.

2023-02-17 17:42:43
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"