Nachrichten aus Aserbaidschan

Douane kolonels gratis

Gepubliceerd: 9 maart 2023 22:57

Minister Rashad Babayev Strand Babayev is naar verluidt zijn neef

Als onderdeel van de operaties van de Staatsveiligheidsdienst (SSS) tegen douaniers, waaronder generaals gevangenisstraf van deze douane Kolonel Shukur Safarov en Rashad Babayev werden vrijgelaten. Veel omkoping met beschuldiging gevangenisstraf Naar verluidt hebben deze kolonels, die maandenlang in hechtenis werden gehouden door de Nationale Veiligheidsorganisatie, hun vrijheid verkregen door geld te betalen.

Volgens de ontvangen informatie heeft de staat Douane Comité (DGK) Specialist energiebronnen en maritiem transport Douane oud kantoor chef Plaatsvervangend Rashad Babayev en voormalig hoofd van de afdeling Controle op wegenbelasting en vergunningsformulieren van de Algemene Administratie van Tariefregulering en Betalingen chef Shukur Safarov misdaad betaalde de in zijn geval bepaalde schade volledig – ongeveer 300 duizend manats. Op basis hiervan werden ze ongeveer gekozen gevangenisstraf De detentieperiode werd niet verlengd en de genoemde kolonels werden ongeveer een maand geleden vrijgelaten.

Op 1 juli 2022 is door de rechtbank van Sabail een arrestatiebevel uitgevaardigd tegen Rashad Babayev en Shukur Safarov. Ze eisen van hun eigenaren dat ze grote en zware buitenlandse vrachtwagens vrijlaten die het land binnenkomen met speciale toestemming van de douanecontroleposten aan de grens. omkoping beschuldigd van het kopen tegen Rashad Babayev en Shukur Safarov een misdaad 308.2 (misbruik van ambtelijke bevoegdheid bij ernstige gevolgen), 311.3.1, 311.3.2 en 311.3.3 (herhaald grote hoeveelheid omkoping appel) werd beschuldigd van artikelen.

Rashad Babayev en Shukur Safarov.

Rashad Babayev werk en bevolking sociaal Minister van Defensie Strand Het is gemeld dat Babayev zijn neef is. Daarvoor was hij hoofd van de afdeling Financiële Tarieven- en Deviezencontrole bij de Staatsveiligheidsraad. chef hulpsheriff, pauw douane directoraat chef werkte in functies.

Zijn broer Ramig Babayev is ook een officier van justitie.

Sjoekur Safarov in 2014 President Ilham Alijev Bekroond met de “Outstanding Achievement in Public Service”-medaille.

De arrestaties van hoge functionarissen van de Staatsveiligheidsraad begonnen in juni 2022. Ten eerste, de directeur van de “Azerterminalcomplex” Association aangesloten bij SGC, algemeen Ehtiram Khalilov werd gearresteerd. Naar kolonel Rashad Babayev en SSR Chief Operations-Investigative Department Shukur Safarov chef, algemeen De arrestaties van Innocent Rasulov en anderen gingen door.

Het is niet bekend of de bovengenoemde douane-generaals en andere ambtenaren zichzelf schuldig bevonden en wat hun houding ten opzichte van de beschuldigingen was.

vierkante televisieNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"