Nachrichten aus Aserbaidschan

Meer dan 1.100 Russen gedood in minder dan een week in Bachmut

12 maart (Reuters) – Rusland krachten Oekraïne Het Oosten, het brandpunt van de oorlogen in het Oosten Oekraïne In minder dan een week tijd kwamen meer dan 1.100 mensen om het leven bij schermutselingen in de buurt van de stad Bakhmut. Minister vladimir Zelenski Dat zei hij zondag.

Zelenski In een nachtelijke videotoespraak zei hij: “In minder dan een week vanaf 6 maart zijn we erin geslaagd om meer dan 1.100 vijandelijke soldaten te doden in het Bakhmut-gebied, nabij Bakhmut, het onomkeerbare verlies van Rusland.”

Volgens dat, Rusland troepen leden ook 1.500 “medische slachtoffers” – soldaten raakten ernstig genoeg gewond om hen te beschermen tegen verdere actie. Tientallen uitrusting van de vijand en Rusland 10Meer dan 10.000 munitiedepots werden vernietigd.

Reuters kon de rekeningen niet onafhankelijk verifiëren.

Het rapport opgesteld door Ron Popeski en Nick Starkov; Bewerkt door Diane Craft

Onze normen: Vertrouwensprincipes van Thomson Reuters.

2023-03-12 23:45:41
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"