Nachrichten aus Aserbaidschan

Locatie: Izmir! Tientallen immigranten sprongen uit de brandende minibus en renden het bos in. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Gisteravond merkte een chauffeur van een gesloten minibus, die op de Buca-snelweg in Izmir reed, rook op die uit de motor kwam en stopte de auto midden op de weg. In korte tijd stapten tientallen immigranten, onder wie kinderen, uit de minibus waar de rook opsteeg en renden gevaarlijk naar de kant van de weg in zware voertuigen. Tijdens het incident, dat gelukkig niet bij een ongeluk gebeurde, probeerden illegale immigranten die naar de kant van de weg gingen hun sporen te verliezen door het bos in te gaan. Tegelijkertijd stopte de passerende mengwagen naast de brandende minibus en spoot er water op, waardoor het starten van de auto werd belemmerd.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"