Nachrichten aus Aserbaidschan

De gemiddelde leeftijd van 1000 gevangenen in Frankrijk is 17 jaar. – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

FrankrijkMet betrekking tot de gebeurtenissen in Turkije zei president Macron: “We hebben het gevoel dat sommige jonge mensen zichzelf vergiftigen door videogames op straat te spelen.” In het land waar 1000 mensen werden vastgehouden, zei minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin dat de gemiddelde leeftijd van de gedetineerden 17 was en dat er onder hen 13-jarige kinderen waren.

Frankrijk Minister van Binnenlandse Zaken Gerald Darmanin kondigde aan dat 1000 mensen werden vastgehouden tijdens de gebeurtenissen die plaatsvonden nadat de jonge bestuurder Nael M. was gedood door een politiekogel, en de gemiddelde leeftijd was 17. Darmanin, die te gast was bij de Franse zender TF1, zei dat ze hun best hebben gedaan om de 4e “nacht van geweld” te voorkomen.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"