Nachrichten aus Aserbaidschan

Waarschuwing aan Turkse burgers vanuit de ambassade in Frankrijk, waar gewelddadige botsingen voortduren – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

FrankrijkDe 17-jarige bestuurder werd doodgeschoten door de politie omdat hij zich niet hield aan de stopwaarschuwing. Na het incident vonden er in het hele land wijdverbreide protesten plaats. Protesten veranderden in conflicten in een land van chaos.

FrankrijkTerwijl het uitroepen van de noodtoestand in Turkije op de agenda staat, vroeg de Turkse ambassade in Parijs Turkse burgers in Frankrijk of degenen die Frankrijk zullen bezoeken om voorzichtig te zijn met het geweld dat zich in het land verspreidt. In een verklaring van de ambassade werd gesteld dat verschillende transport- en openbare diensten werden stopgezet vanwege wijdverbreide protesten nadat de jonge bestuurder, Nael M., stierf als gevolg van een schietpartij door de politie. participatie en gewelddaden in het land die schade toebrengen aan openbare gebouwen, privébezit en infrastructuur.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"