Nachrichten aus Aserbaidschan

Antwoord op de vraag “Vertrouw je Erdogan” door Miçotakis: We zijn niet naïef, maar laten we eens kijken naar de helft van het glas – Heberler | Laatste nieuws | Laatste nieuws

Ontmoeting met president Erdogan voor het eerst in anderhalf jaar op de NAVO-top in Litouwen, de Griekse premier Kyriakos Mitsotakis sprak met SKAI televisie. Miçotakis benadrukte dat zijn ontmoeting met Erdoğan een kans was om opnieuw te beginnen en gaf een treffend antwoord op de vraag of hij Erdoğan vertrouwt. Mitsotakis zei: “Ik ving een andere stemming op dan eerdere ontmoetingen. We zijn niet naïef, maar laten we het glas halfvol zien.”

Stemmen Een van de belangrijkste onderwerpen op de agenda van de Griekse premier, die zijn eerste interview gaf na de overwinning, was zijn ontmoeting met president Erdogan en de betrekkingen met Turkije.

Nieuws

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"