Nachrichten aus Aserbaidschan

De Russische president Vladimir Poetin had een ontmoeting met hoog militair personeel om de oorlog in Oekraïne te bespreken – Nieuws | Laatste nieuws | Laatste nieuws

De Russische president Vladimir Poetin spreekt met zijn Kazachse tegenhanger Kassym-Jomart Tokajev na het ondertekenen van bilaterale documenten in Astana op 9 november 2023.

MOSKOU, 10 november (Reuters) – De Russische president Vladimir Poetin heeft vrijdag de oorlog in Oekraïne besproken met hoge militaire leiders, waaronder minister van Defensie Sergei Shoigu en chef van de generale staf Valery Gerasimov.

Foto’s gepubliceerd door het Kremlin tonen een ontmoeting tussen Poetin en Shoigu, Gerasimov en het hoofd van de afdeling Algemene Operaties van de Generale Staf, generaal Sergei Rudskoy, op het hoofdkwartier van de zuidelijke militaire groep in Rostov.

“Nieuwe modellen van militair materieel werden aan de opperbevelhebber getoond”, aldus het Kremlin. “Het staatshoofd luisterde naar rapporten over de voortgang van de speciale militaire operatie.”

Vorige maand bezocht Poetin het militaire hoofdkwartier in Rostov, waar Wagners huurlingencommandant Yevgeny Prigozhin in juni een mislukte staatsgreep lanceerde.

Reuters rapport; Bewerkt door Guy Foulconbridge

Onze normen: Thomson Reuters Trust Principles.

Licentierechten verkrijgen Opent een nieuw tabblad
10-11-2023 10:12:37
Bron – Reuters

Vertaling“24 UUR”

Nachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"