Nachrichten aus Aserbaidschan

Beelden van tientallen Hamas-terroristen die zich overgeven in Gaza

Foto’s en video’s Hamas-terroristen Israëlische media meldden donderdag dat degenen die zich overgaven en door de IDF werden vastgehouden, online waren gelekt.

De rapporten kwamen als volgt Joodse feestdag Chanoeka Het begon in Israël.

Verzameling van sites Verzameling van sites

De video waarin tientallen gedetineerden zich uitkleden tot aan hun ondergoed en op een rij op straat zitten, explodeerde eerder op platforms als Twitter en Instagram X.

Waar zijn deze foto’s gemaakt?

Het is niet duidelijk waar in Gaza de beelden zijn opgenomen, maar je kunt gewapende Israëlische soldaten zien staan ​​naast gevangenen, met gebogen hoofd, op puintrotsen voor gewonde gebouwen.

Joodse activist Hillel Fuld schreef op Page “Dit moet de eerste van vele zijn! Bedankt IDF!”

Israëlische soldaten onder controle van Hamas in de Gazastrook omsingelen Khan Younis, 7 december 2023 (Bron: IDF-woordvoerder)

de voormalige toespraakdirecteur van de Israëlische missie bij de Verenigde Naties en medeoprichter van Israel Without Borders ondertitelde een foto van zijn schoenen die op straat lagen voor een rij gevangenen die op het trottoir knielden. Aviva Klompas Hij beschouwde dit als een “massale overgave van Hamas-terroristen”.

Advertentie

Een ander beeld gepubliceerd door Israëlische media is: Maariv De gevangenen worden opgestapeld achterin een militair voertuig van de IDF getoond, eveneens uitgekleed, met hun handen op de rug gebonden.“24 uur”

Verzameling van sites Verzameling van sitesVerzameling van sitesNachrichten aus Aserbaidschan

Ähnliche Artikel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Schaltfläche "Zurück zum Anfang"